Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.ofertetop.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar conform scopurilor specificate, datele personale pe care ni le puneti la dispozitie.

1.2. Scopul colectarii datelor este:

- informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia conturilor personale create de catre acestia

- validarea, expedierea si facturarea comenzilor plasate de catre client,

- rezolvarea problemelor legate de o comanda, bunuri sau produse achizitionate (exemplu anulare, schimbare produs, etc.),

- trimiterea alertelor si notificarilor de tip Newsletter prin e-mail,

- cercetare de piata ce include monitorizarea comportamentului cumparatorului si urmarirea vanzarilor.

1.3. Scopuri alternative prelucrare date

Datele personale nu vor fi colectate, stocate si prelucrate in scopuri secundare incompatibile cu scopurile principale pentru care datele au fost colectate in mod initial.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

1.4. Prin completarea formularului de creare a contului sau a formularului de comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele personale sa fie folosite pentru a face parte din baza de date www.ofertetop.ro .

Cumparatorul isi da acordul neechivoc si expres ca toate aceste date personale sa fie stocate, prelucrate si utilizate doar in scopurile prevazute la punctul 1.3.

1.5. Prin citirea documentului, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.6. Dreptul de acces la datele personale

Va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate. Solicitati o copie a acestora pe baza unei cereri scrise, datate si semnate si expediate la adresa str. Milcov nr. 26, Branesti, Ilfov.

În cerere va rugam sa specificati dacă doriti ca informaţiile sa va fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronică, sau printr-un serviciu de corespondenta care să asigure ca predarea i se va face numai personal.

1.7. Dreptul de interventie asupra datelor

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate si expediate la adresa str. Milcov nr. 26, Branesti, Ilfov, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

În cerere va rugam sa specificati dacă doriti ca informaţiile sa va fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronică, sau printr-un serviciu de corespondenta care să asigure ca predarea i se va face numai personal.

1.8. Stergerea datelor personale

Avem obligatia sa stergem datele dvs. personale pe care le stocam si prelucram daca solicitati acest lucru și contestați stocarea si prelucrarea de către noi a datelor dvs. personale în scop de marketing direct, și prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal are un motiv legitim care nu prevalează asupra obiecției dvs.

Avem obligatia sa va stergem datele personale daca solicitati acest lucru si daca stocarea si prelucrarea datelor dvs. personale este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini pe care o îndeplinim în interes public, sau este necesară în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care este învestit, sau este necesară în scopul intereselor legitime pe care o terță parte le urmărește

1.9. Furnizare date personale

www.ofertetop.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.