Politica de retur

Informații privitoare la returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin completarea Formularului de Returnare ,

pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Dupa completarea Formularului de Retur Produs, asteptati sa va contactam prin e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la procedura de retur.

Returnarea efectivă a produsului se face prin aceeasi firma de curierat rapid prin care ati primit coletul, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (fara a fi deteriorat sau purtat , în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte).

Contravaloarea mărfii returnate se face fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Nu trimiteti colete cu plata ramburs, le vom refuza primirea.

Nu primim retururi prin Posta Romana.

Contravaloarea mărfii returnate se face fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24h pe email la adresa office@ofertetop.ro pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou, taxa de transport va fi asigurata de ofertetop.ro .

Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr 34/2014, art. 16 pct. e) - se excepta de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator - cu alte cuvinte, din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE lenjeria de orice tip ( maieu,sutien, chilot, pantalon,dres, colant ).

Legislația românească în vigoare prevede:

“consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Retur Produs in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, OFERTE ONLINE SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii OFERTE ONLINE SRL de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.

Suma va fi returnata prin Virament bancar.

OFERTE ONLINE SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute.

Conform OUG nr. 34/2014, care reglementeaza drepturile consumatorilor - sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:

- furnizarea de PRODUSE sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENTUL persoana fizica


Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 5 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului ofertetop.ro